HTML

Metro

Minden amit nem értünk, hogy miért lehet így?

Friss topikok

  • xyz: Na már vannak tippek . A disznó is egy tipp? Valahogy nem tudom sajnálni, hiába áldozat ő is. (2008.01.13. 14:37) Elengedték a 12 éves rablót

Linkblog

Archívum

Elengedték a 12 éves rablót

2008.01.12. 16:36 ., (törölt)

Mit lehet tenni?

Vannak tippjeim. Nem hiszem, hogy messze állok a valóságtól, ha azt mondom, ez még ölni fog. Ha nem most, akkor később

. Na akkor. Megkopott liberalizmusom, és kétoldali politikai undorom, a következő címeket mondatja velem. Gyilkolják a Magyart!

Mert ugye tudjuk, hogy a romániai magyar, csak addig az, amíg nem a mi lehetőségeinket rontja. Onnantól, csak Román.

Ez esetben könnyű a dolgunk. Segíthet a Magyar Gárda, tökös, ja! Bocs! Tőkés László. Püspök úr tegyen valamit a magyarokért, vigye haza. Oda való

Magyar Gárda. Hát kérem, itt a védelmünk érdekében, mivel Magyarokat bántottak, csomagtartóba be, irány a romániai havasok. Ott csomagtartóból ki, oszt menjen. Az első medvéig, vagy farkasig.

Aztán, van ám még itt valami!

Mi van, ha a megtámadott zsidó volt? Tellett neki Mp3 lejátszóra. Ne adj Isten, még az is lehet, hogy iPodja volt. Ez esetben, valami szittya Magyar család, igazán gondoskodhatna róla. Visszatéríteni a jó útra, igazi keresztényt nevelni belőle.

Ahogy lassú beszédű Püspök urunk szokta volt mondani. Az ökoménia jegyében. Esetleg, lehetne olyan intézményt is választani elhelyezésére, ahol hiába menne, nincs hova?

Gondolom vidéken, vannak ilyenek. Csak valakinek döntést kéne hoznia.

De hiába, itt addig nem dönt senki, amíg körlevélben nem utasítják. Ugyanis nem azért ül ott, hogy döntsön, netán, felelősséggel döntsön.

Kis hazánkban megismertük már, hogy milyen, amikor felelősöket keresünk. Addig is mi marad? Rettegjünk, hogy legközelebb nem a mi fiunkat, lányunkat szúrja le. Persze, csak jár az agyam, találgatván, hogy mi lehet a végkifejlet ebben az ügyben.

Amit én tennék, azt úgysem lehet leírni.

Ps. A múltkor volt a TV-ben egy film. Az egyik szadista mondta, hogy ő disznókkal eteti fel a hullákat, mert akkor semmi nyom nem marad. Borzalmas volt.

2 komment

Címkék: késelés rabló blaha 12éves